Christelijk Kinderdagverblijf Tollol
Prins Johan Frisostraat 17
3751 DP Bunschoten Spakenburg
info@kinderdagverblijftollol.nl
Tel: 033-2999559

Het is beren gezellig bij Tollol!
Samen lezen, spelen en leren
Gezonde voeding en snacks
Veilig buiten spelen in de frisse lucht
Heerlijk samen knutselen
Previous
Next

Organisatie

Het team van medewerksters van Christelijk Kinderdagverblijf Tollol is samengesteld uit talentvolle gediplomeerde medewerksters: Eigenaren Tineke en Cor Janse, Cor is vestigingsmanager.
Hoofdleidster Janoeska, vaste pedagogisch medewerksters Tineke, Ivanka, Anne-Will, Anita, Dianne, Muriel, Janita, Nathalie,  Shanti en Estrella.

De teamleden zijn gediplomeerd, zijn in het bezit van EHBO/BHV en hebben ervaring in meerdere kinderopvang organisaties. Zij werken met liefde, aandacht en respect voor elk kind. Een professioneel geheel, met een huiselijke en gezellige uitstraling. Spelenderwijs kunnen we uw kind vanaf 0 jaar al uitdagingen bieden, die alle competenties van het kind stimuleren, waardoor er ontwikkelingen ontstaan in alle gebieden die dat nodig hebben.

Bij alle medewerkster is het geloof met de paplepel ingegoten zoals dat heet. Het geloof leeft op Tollol en hieraan wordt invulling gegeven. Het maakt het beantwoorden van kindervragen gewoon en vanzelfsprekend. Evenals het liefdevol begeleiden van baby of peuter. Op Tollol betekend dit vrolijk en dankbaar zijn, plezier maken en genieten. Gewoon: Op een leuke manier christelijk zijn.

Elke medewerkster heeft haar specialiteit, van het uitzetten van een sportparcours voor de kinderen of bijbelse invulling geven aan de Uk & Puk thema’s ontwikkelen tot het uitdagen in zelfstandig zijn of het invlechten van haren.

In 2007 zijn we gestart met één verticale groep Cinta. Per januari 2008 kregen we de tweede groep Senang erbij. In 2017 is de uitbreiding van het (vroegere pand van de dierenarts) aangrenzende pand een feit en hebben we beide panden aan elkaar verbonden. In het rechterpand is een babygroep en slaapruimte. Dit gehele pand heeft vloerverwarming dus voor baby’s comfortabel.

Wat betekent Tollol eigenlijk?
Tollol : Doerak of Deugniet

Onze groepsnamen zijn:
Anak mas: geliefde lam.
Senang: tevreden kind.
Cinta: Liefde.
Balita: Kleuter.

Chr Kinderdagverblijf Tollol heeft geen deurbel. U heeft een beveiligingscode nodig voor entree. Er zijn camera’s geplaatst waar nodig en vereist en we zijn voorzien van een gecertificeerd alarm brand- en beveiligingssysteem. Tollol is erkend in het opleiden van stagaires Pedagogisch Medewerkster in de Kinderopvang.

Dagindeling:
Klik hier (PDF) voor de dagindeling van Christelijk Kinderdagverblijf Tollol.

Uw kind is welkom

Meld uw kind vrijblijvend aan.